Rättvist
En blogg om ekonomi och juridik

Ännu en helg

november 3, 2008 09:16 by Åke

Ännu en helg avklarad. Min dam var och hälsade på och vi har, mot vad jag först kanske trodde, faktiskt närmat oss varandra ytterligare. Där jag i viss mån köpte att vi nog skulle fasa ut varandra ur varandras liv fick jag rejält med tji när vi istället kom ännu närmre varandra. Jag är intrigerad av processen och jag måste erkänna att jag ser långt fler möjligheter än hinder i den potentiella utkomsten.

I övrigt har jag inte jättemycket att skriva just nu, men det kanske blir mer under dagen.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 27. 2018 13:48