Rättvist
En blogg om ekonomi och juridik

Post helg

oktober 27, 2008 09:46 by Åke

Helgen har passerat och den har varit god. Den plötsliga extra vintertidstimmen var välkommen och öppnade för ytterligare en timmes mys i soffan. För mys i soffan blev det.

Jag är egentligen för gammal för att umgås med damer som är så mycket yngre än jag. Försöker jag iallafall att intala mig själv, i jakt på min moraliska kompass som verkar vara sorgligt bortslarvad... Nej, jag vet... en åldersskillnad på tretton år är kanske inte jättemycket, men det är likväl något som jag bearbetar mentalt. Jag är inte det minsta rädd för att verka vara gubbsjuk eller på annat vis vilja fly en eventuell bekantskapskrets eventuella blickar, ord eller åsikter... Det jag isf gör, gör jag för mig. Och för henne. Och vill hon vara med en veritabel gubbe och synas med någon som har mer vitt hår än brunt är det en yttring av en autonom vilja som jag ingalunda har för avsikt att sätta mig över.

Frihet är lagen. Och kärlek under vilja.

Jag vet däremot inte hur jag ska reagera över det faktum att hon i plötsliga meningarredan skjuter in förslag om samboskap och hypotetiska barn. Jag vet dock att hon sökt jobb i min stad och att jag, om hon skulel få det och därefter vilja, gärna skulel se hennes roll öka i mitt liv...


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 27. 2018 13:52