Rättvist
En blogg om ekonomi och juridik

Transport, Stockholm och bil

augusti 2, 2017 09:52 by Admin

Kollar på att importera en ny bil till mig i Stockholm från Tyskland eftersom att det är billigare priser där. Det som kan bli kostsamt därefter är möjligtvis dess transport fram till Sverige. Funderar på om man ska hämta den själv och köra den tillbaka eller om man ska be något logistikföretag hjälpa en med att frakta bilen.

Lutar just nu åt att jag själv reser ner på en minisemester och får samtidigt köra in mig i bilen när jag åker tillbaka. Skönt att få en stund för sig själv och passa på att njuta av att få testa sin nya bil på autobahn.

Min tidigare bil har jag tröttnat på efter att jag har haft den i sju år och den krånglar mer hela tiden. Har gett upp på den bilen sen jag inte lyckats bli godkänd på en besiktning de senaste åren. Så det kommer att bli skönt med att få köpa sig en ny bil.

Förstår att det är ganska ovanligt för gemene man att köpa sin bil i Tyskland istället för Sverige. Anledningen till att jag gör det är eftersom man kan få mycket mer bil för pengarna – vilket jag som bilentusiast uppskattar med en begränsad budget. Fick idéen efter att en bekant berättade om vilket kap som han hade gjort.

Därefter var det inget svårt beslut när jag började att göra efterforskningar på internet om att handla där ifrån istället. Har nog bestämt mig nu gällande vilka bilmodeller som det kommer att röra sig om men det kan skifta fort.


Currently rated 4.5 by 2 people

  • Currently 4,5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 22. 2018 03:35